INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Er det et surt opstød?

Er det et surt opstød?

Er det et surt opstød? Ja måske….

Dette blogindlæg handler om Instagram – jeg lyver, hvis jeg sagde, at jeg ikke bruger meget tid på de sociale medier, især Instagram. Jeg ønsker, at mit feed ser godt ud, og at mine billeder bliver taget i den bedste kvalitet.

Har i hørt om Algoritmen på Instagram? Hvis ikke, så betyder det, at ens billeder/videoer kun kommer ud til en vis grad/procentdel af ens reelle følgere. Det betyder jo også, at man får færre likes og kommentarer på sine billeder. Så Hey, i skal ikke være nærrige når i ser et billede i faktisk ønsker at ”like”… Dog betyder det også, at vi alle skal lære at leve med Instagrams nye måde at dele vores billeder på. Det er vildt frustrerende, især når man bruger meget tid på det som blogger.

Dog har jeg også bemærket, at den nye ”trend” er, at så køber man falske følgere og likes. Jeg synes det er usmageligt, at man køber sig frem til en ”større” profil. Det kan resultere i, at nogle virksomheder bliver snydt, da de søger efter potentielle samarbejdspartnere. Og ja, så vil det jo også gå ud over os, som ren faktisk ligger en del tid i de sociale medier, og som ønsker at give et godt samarbejde.

I’m sorry to say it…Det irritere mig faktisk, at folk snyder sig til at se ”større” ud end de er på Instagram…. Ja, det kan godt være vi andre får færre likes, men vi har trods alt brugt en del tid og år på, at nå frem til de følgere vi nu har? Og synes det er helt ok, at man så kan blive ”belønnet” ved, at nogle virksomheder ønsker at indgå i et samarbejde, evt. blive ambassadør eller influencer – holde konkurrencer for ens følgere. Men hvis det er de forkerte som bliver ”belønnet”… Ja så bliver jeg pisse irriteret, for det er virkelig unfair….

Jeg siger ikke, at jeg ønsker 20K følgere (eller det kunne da være fedt? smiler)… Det eneste jeg ønsker er, at mine følgere er reelle og ægte, har lyst til at like og evt. smide en sød kommentar afsted på mine billeder? For ellers mister jeg sgu motivationen!

_____PEACE_____6 thoughts on “Er det et surt opstød?”

 • Jeg er helt enig!! Jeg er så træt af alle dem som snyder sig til større profiler, snyder sig til samarbejder osv. Jeg håber virksomhederne får øjnene op en dag – eller bedst af alt, at Instagram laver oprydning i de faske følgere…

  Men jeg nyder at følge med hos dig!

  / Liselotte

  • Jeg er helt enig! Synes at Instagram er kommet ud på en stråplan hvor de ikke længere kan bunde!
   Det aller bedste vil være, at få ryddet op i alle de falske profiler. Ja vi alle har vel nogle af dem, men de kan ikke undgåes, med mindre man ønsker at have en privat profil… men det er jeg så heller ikke interesseret i!

   Det glæder mig, at du nyder at følge med! Kan kun sige i lige måde, Liselotte 🙂 God aften.

  • Ja, jeg kan faktisk blive helt bittert over, at virksomheder vælger én fra omkring samarbejde, fordi de har fået dårlige erfaringer fra profiler, som ikke er falske, men har fusket sig til følgere. Det er klart, at de ikke får en skid ud af det, fordi det bare er spøgelsesfølgere! FØJ 🙁 God aften – tak for din kommentarer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *