INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

En sukkerfri mikrodrik

En sukkerfri mikrodrik

Lyder overskriften ikke nice? En sukkefri mikrodrik, som man nemt kan have med på farten.

Er du ligesom mig ret dårlig til, at drikke en del vand i løbet af dagen? Jeg synes ikke, at vand er særligt spændende at drikke, nok fordi det ikke smager af noget.

Men nu er det slut med det kedelige kildevand. Marin Donald Murray har nemlig udviklet små kapsler med forskellige smage, kaldes Waterdrop. Det er super nemt, du vælger en kapsel med enten: lime, fersken, solbær eller tranebær smag og tilsætter alm. Eller danskvand, og wupti – så har du den lækreste mikrodrik som er fyldt med vitaminer.

De herlige kapsler er uden sukker og er lavet af en skøn kombination af frugt- og planteekstrakter. Kapslerne er pakket særskilt så man altid er sikret maksimal friskhed. Waterdrop har også tænkt på miljøet da de er pakket i genanvendeligt PET-emballage – firmaet oser jo af overskud og gennemtænkt ideer.

Helt ærligt, så har jeg faktisk drukket mere vand, siden jeg modtog kapslerne fra Waterdrop. Mikrodrikken er lækker, er uden sukker, fyldt med vitaminer, smager godt og er forfriskende. Den gode nyhed er, at Waterdrop er kommet til Danmark, og flere Matas butikker forhandler dem netop nu til kun 69 kr. pr. æske.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Waterdrop og Dahl Connect PR-bureau.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *