INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

FARVEDE GLAS ER ELEGANT

FARVEDE GLAS ER ELEGANT

Hej bloggen
Så blev det tid til endnu et blogindlæg. Denne her gang, har jeg fokus på glas – ja, du læste rigtigt GLAS. Jeg er blevet lidt kendt på Instagram for mine borddækninger. Jeg lyver også, hvis jeg sagde, at jeg ikke gik op i mine borddækninger (griner).

Jeg synes, at det er vigtigt, at en borddækning er flot, simpel, enkelt og elegant. Jeg har derfor piftet en simpel borddækning op, med farvede glas. De fine farvede glas er fra Kodanska, hvor indehaveren er Marie Graff. Jeg er vild med Maries kreativitet og hendes valg af de farvede glas.

Når en borddækning er simpel, og har små fine detaljer, skal der ikke meget til, for at det ser indbydende ud.

De farvede glas kan købes i disse farver: lyserød, blå, grå, transparent, sort – og så fås de i forskellige design, alt efter hvor store bobler man ønsker glassene skal have. Jeg har valgt, at mixe mine. Tjek de fine glas ud, for prisen pr. Stk. Er kun 135 kr.

I har nok også bemærket, at jeg har brugt Kodanska’s vandkaraffel som vase. Igen, det handler om at være kreativ og bruge de flotte ting på forskellige måder. For husk, at farvede glas, også er vildt smukke når der kommer fyrfadslys i. Det giver sådan en dejlig ro og hyggelig stemning. Jeg er fan!

Prisen på den flotte vandkaraffel/vase er kun 520 kr. Og kan købes i transparent, sort, lyserød og blå. Tjek farverne ud lige her. Jeg tror, at jeg må eje en mere.

Hvis i også er til keramik, så må i love mig, at i også lige tjekker Maries flotte keramik ud. Hun laver både, kander, tallerkner, kopper, fade – ja, alt hvad hjerter kan begære.  Jeg ejer desværre ikke noget selv af det (endnu), men jeg tror ikke det varer længe, før jeg skal have bestilt noget!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Kodanska.1 thought on “FARVEDE GLAS ER ELEGANT”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *