INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

kærlighed ved første pop

kærlighed ved første pop

Hej Bloggen
Som nogle af jer allerede ved, så er jeg ambassadør for NoCrap Gourmet.

Ved du ikke hvem de er?
Jamen så synes jeg du skal læse med. De er en virksomhed, som har ledt efter de bedste majskerner samt de bedste smage, som giver den vildeste smagsoplevelse. Virksomheden ligger i Nordjylland, Hjørring, hvor de selv laver hvert enkelt popcorn, som er beklædt med et tyndt lagt af karamel. Som navnet antyder, er NoCrap Gourmet Popcorn fremstillet helt uden kunstige smagsforstærkere, kunstige farver og konserveringsmidler. De lækre popcorn er glutenfri og er blevet poppet i kokosolie, som er fri for transfedtsyrer og ikke giver bismag til popcornene.

Hvilken smage findes de lækre popcorn i?
Der findes faktisk en del smage, og NoCrap Gourmet prøver hele tiden, at være opdateret og udforsker konstant nye smage, sådan der kan komme nye varianter i deres sortiment. De tager faktisk også imod gode forslag, så hvis du sidder med en smag, hvor du tænker at smagen vil smelte godt sammen med popcorn, så kan du skrive til dem.

Disse smage kan du finde i deres sortiment: Arabica kaffe, Belgisk chokolade, Cheddar ost, Hindbær, Karamel, Mix saltkaramel/cheddar, Solbær, Trippel salt, Lakrids.

Men hvis du tænker, at du gerne vil smage alle varianter, så har de som noget nyt lavet en gaveæske, hvor der er 6 forskellige smage i eller en gaveæske med 3 forskellige varianter i. De to gaveæsker koster 149 kr. Og én variant koster 45 kr. For 90g. Der er fri fragt på deres shop, hvis man køber for over 250 kr.

Hvilken er min favorit?
Det er et godt spørgsmål. Jeg er vild med alle varianterne. Men nu hvor der er så godt vejr, så har jeg virkelig et cruch på hindbærren. Den er virkelig lækker, og har en fantastisk smag. Ellers skulle i tage og smage den sidste nye de har lavet: Arabica kaffe. Den er en sikker vinder til kaffe-elskeren. Hvis man er en chokoladegris, ligesom jeg. Så skal man absolut smage den med belgisk chokolade.

Har du smagt dem? Eller er dit næste mål, at smage disse lækre gourmet popcorn? Jeg glæder mig til at hører, hvad du synes om dem! Jeg har ikke haft én eneste gæst, som ikke har været vild med dem! De er et hit hjemme hos os! Mmhh…

Indlægget er udgivet i samarbejde med NoCrap Gourmet.1 thought on “kærlighed ved første pop”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *