INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

silver is the new black

silver is the new black

Hej bloggen
Så blev det endelig fredag, hvilket betyder, at weekenden er lige rundt om hjørnet. Her i ugen modtog jeg de fedeste sneakers fra &Black Classics. Virksomheden har base og butik i Lyngby. Hvis du er i nærheden, så smut forbi Hovedgade 66, 2800 Kongens Lyngby.

Disse sneakers har navnet: August Silver og er virkelig bløde, da der er lammeskinds-pels i. Dette er virkelig smart, for skindet er naturprodukt som er antibakterielt og varmeregulerende. Derfor skaber det potentiale til, at skoen kan anvendes hele året med bare fødder og samtidig er super behagelig at have på. Ja du læste rigtigt, du kan undgå at have sokker på, og nej…. der kommer ikke en grim lugt. Dog, vil jeg anbefale, at man stadig engang imellem tager sålerne op, og får dem luftet.
Hvis i ikke tør, at gå all-in på sølvsko, så kan jeg trøste Jer med, at de også har lavet modellen i sort. Skoene er størrelsesvarende og de står til 999 kr. Find mere inspiration på deres hjemmeside samt Instagram. God shoppelyst samt god weekend!

Indlægget er udgivet i samarbejde med &BlackClassicsSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *