INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

#5 random facts – about me

#5 random facts – about me

Steaks? Rå, medium eller gennemstegt? Jeg kan faktisk bedst lide steaken rå, den må gerne kunne sige muuuh (griner). Folk reagere stadig forarget over mit valg, men nu om dage kan man jo bestille sin steak ligesom man ønsker den på de forskellige restauranter. Så forstår ikke folks reaktion?

Kæledyr? Åhh jeg er bare én af dem, som virkelig har plaget mine forældre om at få kæledyr. Jeg har altid ønsket mig en hund. Men mine forældre gav mig lov til at få fisk, ja guldfisk. Jeg fik 3 stk. Men overlevede de mon? Nej, de var da så kedelige. Da jeg blev lidt ældre, fik jeg lov, at få 2 herlige kaniner. De var så søde. En vinterdag, vågnede jeg op til ikke kun 2 kaniner men 9 stk. I skulle have set mine forældres reaktion. Jeg fik heldigvis muligheden for, at have de små unger i et stykke tid, inden vi gav dem væk.

Solcreme? Creme eller spray – jeg kan bedst lide spray. Jeg bryder mig ikke om, at blive smurt ind i creme når solen bager på en. Så når jeg står og skal købe solcreme, går jeg for det meste efter spray.

Ost? Jeg kan egentlig godt lide ost, men kun når det er smeltet. Sådan en skive ost på en rugbrødsmad er bare ikke lige sagen.

En sippet person? Ja på nogle punkter er jeg. Men jeg har også overgået nogle af mine grænser. Jeg har i 2 somre, arbejdet som vikar i hjemmeplejen. Ikke fordi jeg synes, at det var det fedeste job, men fordi pengene var gode. Tanken om, at skulle udføre hygiejniske gøremål på et andet menneske, kunne jeg slet ikke klare. Men når man står i situationen, så gør man det bare. Jeg er sippet på så mange områder, jeg ville f.eks. ikke kunne overleve 1 døgn på Roskildefestival hvis det stod ned i stænger, og der er mudder over alt!

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *