INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Stylepit beauty event

Stylepit beauty event

Outfit: Kjole: Sofie Schnoor – Sandaler: Hermés – Taske: Louis Vuitton

Mandag aften var jeg blevet inviteret til et blogger event hos Stylepit Beuaty, som er en lækker beauty butik i Gravensgade 8, Aalborg. Det er Stylepits første fysiske butik. Butiksejeren Charlotte, havde sørget for lækker tapas fra Pingvin, chokolade fra Aalborg chokoladen samt bobler og ikke mindst VAND, for der er jo så varmt for tiden!

På selve aften havde Charlotte inviteret både en fra Beauté Pacifique og Clarins, som gav gode tips og råd inden for skæøhed og hudpleje. Hos Beauté kunne man få scannet sin hud, og dermed få gode hudplejeråd ud fra hvad analysen viste. Clarins viste os en nem og lækker sommer look.
Inden vi tog hjem, fik vi også en lækker goodiebag, hvor blandt andet, der var den nye primer fra Clarins. Jeg glæder mig så meget til at prøve den!

Det var virkelig en skøn og hyggelig aften, og det er altid dejligt, at møde andre bloggere, især når det er Aalborg Bloggere.

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Aalborg Bloggers Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *