INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Bambus håndklæder – luksus i din hverdag

Bambus håndklæder – luksus i din hverdag

Ejer i billige håndklæder fra Jysk eller måske fra Ikea? De er måske nok også okay, lige indtil du har prøvet at tørre dig i bambus håndklæder. Jeg lover Jer, at i bliver overrasket over, hvor dårlige dem i allerede ejer er. Så finder man virkelig ud af, hvad kvalitet indebærer! Bambus håndklæderne giver dig en unik blødhed. Bambus har en langt bedre tørreevne end bomuld – og måske endnu bedre, dine bambus håndklæder har fantastisk tørreevne fra første dag i brug, du skal ikke bruge tid på at vaske dem mange gange.

OnlineLiving har et stort udvalg af farver, sådan de netop kan pynte flot hjemme i dit eget hjem. Jeg giver den største anbefaling – i bliver ikke skuffet. Nåeh ja, så ejer jeg jo også bambus morgenkåben som jeg også har anbefalet her på bloggen.

Indlægget er udgivet i samarbejde med OnlineLiving1 thought on “Bambus håndklæder – luksus i din hverdag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *