INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Gæsteblogger no. #1

Gæsteblogger no. #1

Hej med Jer søde læsere. Som noget nyt, så vil der indimellem komme gæstebloggere på min blog. Den første jeg vil byde velkommen til er: Jane – En skøn Aalborgenser som jeg har fulgt på Instagram i længere tid. Hun er nærværende og meget betænksom. Hun er en trofast følger, som tit sender god karma til én på Instagram. Så læs endelig med, og lær’ Jane lidt bedre at kende, ud fra 10 spørgsmål, som jeg har stillet hende.

Beskriv lidt om dig selv: 
Jeg hedder Jane, er  mor til Sally på 2 år og gift med Lars. Kommer fra verdens mindste landsby, der  ligger lige mellem Randers og Viborg. Uddannet indenfor engelsk og turisme fra Aalborg universitet. Arbejder pt som koordinator på en sprogskole. Jeg elsker at læse bøger og at rejse. En festglad type som er vild med lyserøde drinks og god rockmusik. Gider ikke spille med folk der snyder! Min IG bærer meget præg af min rolle som mor og hvad der ellers foregår i mit hoved. Der er ikke altid en rød tråd, den er fyldt med det jeg laver lige nu.

 1. Hvad laver du til dagligt?
  Jeg arbejder som koordinator og underviser på en sprogskole i Hjørring.
 2. Hvornår begyndte du at interessere dig for Instagram & blog universet?
  For 3-4 år siden begyndte jeg selv at bruge IG. Da jeg fik Sally blev jeg mere aktiv og laver opdateringer dagligt.
 3. Hvor finder du din inspiration henne?
  Fra flere forskellige profiler, blandt andet dig ❤
 4. Har du tænkt meget over, hvad du deler på de sociale medier?
  Både og. Jeg er ikke særlig privat omkring mig selv og min datter, men lægger selvfølgelig kun billeder op jeg tænker jeg gider glo på om 1-2 og 3 år.
 5. Har i planer om, at Sally skal være storesøster i den nærmeste fremtid?
  Nogle dage ja, de fleste dage nej 🙂 Jeg er selv enebarn og har ikke haft problemer med det. Jeg ved ikke om jeg orker en baby mere og søvnløse nætter og zombietilstand. Nu glæder jeg mig til Sally blir større og vi kan opleve verden sammen.
 6. Hvor ser du dig selv om 5 år?
  Ville gerne prøve kræfter med et arbejde som jobkonsulent, tror jeg ville være god til at hjælpe mennesker og se deres kompetencer. Ville elske at bo på landet, arbejde deltid og være endnu mere aktiv SoMe.
 7. Hvis verden skulle være et bedre sted at være, hvad skulle der så laves om?
  Hvis kvinder regerede verden, ville der ikke være nogle pokkers krige! Mindre uvidenhed, mere åbenhed og folk skulle fucking kigge lidt mere ind ad og lade være med at være så skide fordømmende. Og mere gin, meget mere gin!
 8. Hvad er dit næste drømmekøb?
  En lækker læderjakke til sommeren og det sidste til min Royal Copenhagen samling.
 9. Nævn 3 dårlige vaner du foretager dig i din dagligdag.
  Spiser alt for meget slik! Glemmer at rede mit hår. Smider mine linser i vasken uden at skylle dem væk.
 10. Hvis du skulle give 1 godt råd videre, hvad skulle det så være?
  Prøv at være mere positiv og glad. Smil noget mere. Elsk noget mere. Fremelsk positivitet.

Hvor kan du finde Jane henne på de sociale medier?: 
Instagram profil: @worldofjane
Blog: www.Babyspire.com
Mail: janedavidsen@live.dk1 thought on “Gæsteblogger no. #1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *