INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Jagten på anderkendelse

Jagten på anderkendelse

Jeg har tænkt meget over dette indlæg. Jeg har endda læst det højt for mig selv – gået med tanken om, om det er okay at dele det med Jer? Jeg blev enig med mig selv om, at det er okay, for jeg kan da umuligt være den eneste….

Jeg er DØD-træt af, at jeg hele tiden leder efter anderkendelse både hos min familie, veninder og de sociale medier. Jeg er træt af, at jeg hele tiden skal gå og tænke over, hvilken billede jeg poster af mit hjem, eller hvordan jeg ser ud på mit selfie. Nu hvor vi snakker om selfie, så er jeg egentlig blevet lidt mere large med det, efter jeg er blevet ældre. Men da jeg var yngre, føj. Jeg kunne jo nærmest græde, hvis jeg ikke fik nok likes på mit profilbillede. Jeg er nok bare faldet mere til ro? Men det betyder ikke, at jeg ikke gør noget ud af mig selv – for jeg elsker at shoppe og ligge make-up. Ja det gør vi fleste kvinder vel. Men selvom jeg er træt af, at jeg jagter anerkendelse, så kan jeg jo også mærke en vis tilfredsstillelse. Jeg smiler da lidt mere, når man får af vide, at ens Instagram er interessant og inspirerende. Altså, vi er da enig om, at man bliver mere glad af, at få flotte kommentarer med på vejen, end hvis der er én, som taler dårligt om ens profil? Så jeg tænker egentlig, at det der anderkendelse er okay? Hvis bare man har sig selv med hele vejen, og ikke bliver fanget af den falske overflade, som der engang imellem kan finde sted på de sociale medier.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *