INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Når genbrug bliver guld

Når genbrug bliver guld

Jeg kan godt lide, at blande gamle ting med nye moderne interiør ting – nogle bryder sig ikke om det, mens andre synes det netop er det, der skal til for at kunne skabe hygge, og sætte prikken over i’et i boligen. Hjemme hos os, har vi flere nips ting, som er fundet på forskellige loppemarkeder. I dag er der flyttet et lille fint billede ind: “manden med leen” – han er dog ikke særlig uhyggelig. Jeg faldt for billedet, fordi det er håndmalet, og fordi det er rustikt. Indtilvidere har han fået plads på den lille teak kommede som står inde i stuen, men jeg har en plan om, at han skal flytte ind i soveværelset, når der engang skal ske nye sager der inde.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *