INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

De sociale medier

De sociale medier

6.416 Instagram-billeder. 966.746 Google-søgninger. 8 milioner e-mails. Det er blot noget af det, der skete på de sociale medier, imens du læste disse linjer. Instagram er et socialt medie, som jeg bruger rigtigt mange timer på. For nogen, synes de nok det er alt for mange timer. Og ja, det erkender jeg også. Jeg går meget op i, at mit feed på min profil er perfekt, og at billederne står kniv skarpt. Ja, Instagram er en poleret overflade, og jeg mener, at man skal kunne adskille Instagram fra virkeligheden, for at kunne bruge det medie. Fordi at jeg går så meget op i min Instagram, så deler jeg også meget ud af mig selv og mit liv. Men jeg har også valgt noget fra, da det også kan blive for personligt. Det er vigtigt, at man kan skelne mellem det private og det personlige i ens liv. Jeg tænker også tit over, hvad mine følgere siger til, det jeg netop deler. Hvordan bliver mine billeder og små indlæg modtaget? Jeg kan intet se, når vi alle sammen sidder i hver sin by eller måske land, og læser og liker hinandens små posts. Jeg tænker også tit over, hvordan jeg fremstår på de sociale medier. Jeg er typen der godt kan lide flot porcelæn, og ja det skal hedde Royal Copenhagen, og ja jeg elsker flotte dyre tasker. Men er man så arrogant eller snob? Jeg har opfattet, at folk nemt kan blive misundelige og får travlt med, hvordan en på SU kan få råd til dyre ting. Men folk glemmer ordet ”prioritering”. Men uanset hvad folk tror om én, så skal man ikke lade sig påvirke af det, og man skal bare gøre det, som man brænder for. Vi alle har forskellige interesser og vi vælger selv, hvad vi ønsker at dele. Heldigvis kan man jo selv bestemme hvem man vil følge på Instagram – og de 8000 mennesker som følger mig, er jeg så taknemmelige for! Og én ting er sikkert, jeg er så stolt af, at min blog endelig er oppe og køre, og jeg vil fortsætte med at dele ud af mit liv, og inspirere Jer her på bloggen og Instagram – Tak for Jer!

Knus xoxo CS.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *