INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

GOD KARMA

GOD KARMA

Kender i de dage, hvor man Aller helst bare vil sidde og læse i en bog eller et blad, og drikke en god kop kaffe? Men de dage er der bare alt for få af? Vi alle har så travlt med alt muligt andet. Vi kan nemt stresse os selv. Jeg kan gå helt i panik, hvis ikke jeg får gjort fredagsrent i lejligheden (Ja, det lyder så dumt når man siger det højt). I min verden er intet umuligt, og jeg synes, folk tit glemmer at se alle de skønheder, der er omkring os. Vi har så travlt med at nå det, der ligger langt væk, og overser tit vidunderligheden ved det, der ligger os tættest. Ja, vi alle møder udfordringer på vores vej, og rander ind i nogle bump. Men kom nu, tag det alligevel med et smil og løs problemet. Der er ingen der står alene, og der er ingen der sender det negative blik. Vi er alle sammen kun et menneske. God karma til Jer alle – nyd jeres øjeblikke! Knus…Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *