INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Når enkelthed er smukkest

Når enkelthed er smukkest

Jeg har i mange år samlet på Royal Copenhagen, og jeg nyder at kunne spise at et flot stel hver evig eneste dag. Men Jer fra Instagram, i ved jo, at jeg går meget op i flot borddækning, og bordækningen bliver altid smuk med kongeligt porcelæn… Meeen, jeg synes der manglede noget, noget der kunne bryde det stilfulde og simple borddækning. Jeg prøvede mig frem med alt muligt, og til sidst kom jeg frem til, at det var andre tallerkner der skulle mixes sammen med Royal Copenhagen. Disse flotte keramiktallerkner er så smukke, og sætter lige prikken over i’et. Denne tallerken er fra serien Dudson og priserne starter fra kun 59,- pr. Stk. Kan købes hos Barlife.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Barlife. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *