INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Blomster der aldrig visner

Blomster der aldrig visner

 

Savner i også forår, sol & varmere dage? Jeg kan mærke, at jeg er ved at blive lidt deprimeret over, at vi snart er i april måned, og at der stadig ligger sne udenfor? Jeg prøver, at gøre lejligheden forårsklar. Den helt store oprydning og rengøring er hermed gjort. Meeen, jeg synes ikke at det var nok. Jeg valgte derfor, at de mørke billeder på væggene skulle ned, og de er nu erstattet med nye billeder fra Livink. De er glade og helt vildt sommeragtige. Et lille smil kommer frem, hver gang jeg kigger på dem. Og hvor er det dejligt, at have blomster i lejligheden, som aldrig visner. Kan i mærke, at jeg er helt begejstret for dem? Mine nye plakater måler 50×70 og er fra Livinks nye kollektion hvor jeg har bonderosen og Poppy.  Hav en dejlig dag!

Indlægget er udgivet i samarbejde med Livink.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *