INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

PÅSKEPYNT KAN OGSÅ VÆRE ELEGANT

PÅSKEPYNT KAN OGSÅ VÆRE ELEGANT

Ordet “påskepynt” forbinder jeg med gule æg og kyllinger. Jeg har derfor aldrig været vild med, at pynte op til påske. Men efter jeg havde set Jette Frölich nye påske designs, så blev jeg klar over, at påskepynten også kan være smukt og elegant. De fine påskeæg i porcelæn, kan både bruges som æggebægere men også som fyrfadsholdere. De fine blomsterstrå med porcelænæg har jeg valgt, at sætte i en enkelt vase, da jeg synes det passer så fint ind i indretningen hjemme hos os. Har i set mit indlæg, hvor jeg måske kan inspirere Jer til et smukt og simpelt påskebord? Hvis ikke, så skynd Jer at trykke Jer videre. God påskeferie til Jer alle! xxC.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Jette Frölich Design. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *