INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

BAMBUS MORGENKÅBE

BAMBUS MORGENKÅBE

Var der nogle, som sagde hverdagsluksus og forkælelse i sin hverdag?
Jeg har længe gået og været forelsket i de lækre morgenkåber fra Onlineliving – som er lavet af det lækreste Bambus i det fineste kvalitet. Jeg ved med sikkerhed, at kvaliteten er i top, da jeg allerede ejer bambushåndklæderne fra OnlineLiving. Jeg skrev derfor morgenkåben på ønskelisten i den fineste antracit grå farve i håb om, at den ville ligge klar, når jeg havde fødselsdag d. 28 februar. Var jeg heldig? Ja det var jeg, for søde Bolette, som er stifter af www.onlineliving.dk havde hørt hvad jeg ønskede mig – og ønsket blev opfyldt… og jeg siger Jer, at det er balsam for sjælen. Synes i skal læse mere om morgenkåben og se udvalget af farverne. Jeg lover Jer, at i ikke bliver skuffet. Hav en dejlig dag, og tak fordi i har lyst til at læse med!

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med OnlineLiving2 thoughts on “BAMBUS MORGENKÅBE”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *