INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Antonio Axu nyheder

Antonio Axu nyheder
Reklame – produkterne er modtaget som gave fra Devote Agency 

90% af den danske befolkning døjer med en sart og/eller irriteret hårbund.
Vi har jo skiftende temperaturer, og det betyder, at hårbunden hurtig bliver sart, tør og irriteret. Årsagen til dette er primært skiftet mellem varme og kulde, og luften er tør. Når der er koldt bruger vi huer, hvilket gør, at hovedbundet får sværere ved at få luft. Antonio Axu Hair Couture hjælper på problematikken, uanset årstid.

Scalp Care Shampoo Sensitive Scalp:
Denne shampoo er mild, parfumefri, og er god til at lindre og tilføre fugt til sart, tør og irriteret hårbund. Den renser både håret og hårbunden, og efterlader smukt og glansfuldt hår. Shampooen er både plejende og beskyttende. Den indeholder blandt andet pentavitin, som tilfører håret fugt samt modvirker tør hårbund og skæl. Flasken indeholder 300 ml. og koster 139 kr.

Scalp Care Conditioner Sensitive Scalp:
Denne conditioner er parfumefri som beroliger, lindrer og tilfører fugt til sart, tør og irriteret hårbund. Den avancerede formel med afbalancerende mælkesyrekomplekt samt ingrediensen piroctone olamine, der besidder svampedræbende egenskaber, bekæmper effektivt dannelsen af skæl. Ekstrakt af planten tagrør styrker hudbarrieren i hårbunden, mens plejende solsikke- og abessinsk olie nærer håret og efterlader det blødt, nemt at rede igennem samt glansfuldt. Flasken indeholder 300 ml. og koster 139 kr.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *