INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Nyheder fra Björn Axén

Nyheder fra Björn Axén
Reklame – produkterne er modtaget som gave fra Devote Agency

Okay, alle har jo nogle ynglingsmærker og produkter. Når nogle spørger, om jeg kan anbefale hårprodukter, så nævner jeg altid mærket Björn Axén.

Her i vinters og i februar måned, oplevede jeg meget tørt hår. Det er helt klart pga. Vejrskiftet – Hvor vi går fra minusgrader til 12 grader. Jeg synes det har været svært, at finde nogle produkter, som hjælper på tørt, kruset, manglende glas, men samtidigt også er naturlige ingredienser.

Men nu har jeg en NYHED til Jer. Björn Axén har lanceret en helt ny hårplejeserie: Argan Oil Smooth Series. Serien er, som alle øvrige Björn Axén-produkter, gode ved os mennesker men også miljøet. Produkterne indeholder et højt niveau af naturlige ingredienser – hele 88-96% er fra naturige oprindelse.

Serien indeholder:
– Argan Oil shampoo
– Argan Oil conditioner
– Argan Oil smoot milk
– Argan Oil smooth cream
– Argan Oil shine oil
+ (Curl creator cream)

Argan Oil shampoo og conditioner:
Hold nu fast hvor er de lækre, og dufter sindssygt godt. De er især gode til os der har kruset og tørt hår. Shampooen og conditioneren renser håret og hårbunden. 88% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse og så er de dermatologisk testet. Begge produkter er veganske og Hypo-allergenic parfume. Vejl. Udsalgspris 150 kr. pr. stk.

Argan Oil smoot milk:
Dette er en stylingcreme som passer til fint og normalt hår. Cremen modvirker krus og hør håret blødt og glansfuldt. Den er blandt andet beriget med arganolie og vegansk keratin, som både plejer, beskytter og styrker håret. Smoot Milk er fri for parabener silikoner, sulfater, voks og gluten. Den er vegansk og er dermatologisk testet. Anvendelse: Påføres i håndklædetørret hår, og føntørret ind i håret, indtil dit hår er tørt. Udsalgspris 150 kr.

Argan Oil smooth cream:
Denne stylingcreme passer til kraftigt/groft hår og hår, som kræver ekstra meget kontrol. Den modvriker krus og hør håret blødt og glansfuldt. Den reparer, beskytter og styrker håret i dybden ved hjælp af vegansk keratin. Smoot Cream er fri for parabener silikoner, sulfater, voks og gluten. Den er vegansk og er dermatologisk testet. Anvendelse: Påføres i håndklædetørret hår, og føntørret ind i håret, indtil dit hår er tørt. Udsalgspris 150 kr.

Curl creator cream:
Denne stylingscreme er egnet til naturlige krøller og bølget hår. Den er ekstra fugtgivende og giver bløde lokker uden stivhed. Håret formes med naturlige stylingingingredienser, som fikser krøllerne og modvirker krus. Den er beriget med sheasmør og quinoaprotein, som plejer og giver håret masser af fugt, glans og definition. Derudover er den varmebeskyttende. Den er fri for parabener silikoner, sulfater, voks og gluten. Creator Cream er vegansk og er dermatologisk testet. Anvendelse: Påføres i håndklædetørret hår, og føntørret ind i håret, indtil dit hår er tørt. Udsalgspris 150 kr.

Produkterne blev lanceret her i februar 2020, og kan købes hos Matas og Magasin.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Devote AgencySkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *