INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Fodcreme der erstatter mange af dine produkter

Fodcreme der erstatter mange af dine produkter
Reklame – produkterne er modtaget som gave fra Lahme Kommunikation

Husker du at pleje dine fødder? Efter at have været 12 dage i New York, hvor vi gik mellem 20-25.000 skridt om dagen, så var fødderne godt brugte. Hvis skaden først er sket, ja så gør det nas, og der kan gå langtid før, at fødderne igen er ’normale’. Døjer du f.eks. med tør hud, hælrevner, fodsvamp og/eller lugtgener, så har jeg fundet mirakelproduktet, som netop hjælper på disse problematikker. Læs med, hvis du vide mere om vidunderet.

Jeg vil i dette blogindlæg præsentere Jer for: Foot Rescue Creme fra Salvequick. Denne fodcreme indeholder den aktive ingrediens 1,5-Pentanediol og den nordiske urt Artemisia Abrotanum, disse ingredienser gør, at cremen virker hurtigt og effektivt, men stadig blid mod huden. En af de hurtige effekter er, at huden bliver hurtig blød og får en masse fugt. Fodcremen giver et synligt resultat allerede indenfor to uger!

Hvorfor skal i så vælge denne fodcreme?
Jamen det skal i fordi der allerede er gode resultater efter to uger, den fugter, reparerer, blødgør og styrker føddernes naturlige barriere, samtidigt med, at den fjerner død og tør hud. DET BETYDER ALTSÅ: Det er ikke bare en fodcreme som har et formål. Nej, det er en creme som erstatter mange produkter. F.eks. fodfil, fodbade og dine andre fodcremer.

Vigtig viden:
Jeg har nævnt ordet: Artemisia Abrotanum. Hvad er det? Det var da et fint ord? Men, Artemisia Abrotanum er en urte som kun vokser på den svenske ø Hven, og er yderst effektiv mod nogle af de gener, som mange oplever. Urten har antiinflammatoriske egenskaber og forhindre spredningen af svamp, samtidigt med at den bidrager med forfriskende duft og følelse.

Du kan blandt andet købe fodcremen hos med24.dk og kan købes i 100 ml. for kun 209.95 kr.

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Lahme Kommunikation.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *