INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

VALENTINES DAY // BOX

VALENTINES DAY // BOX
REKLAME – PRODUKTERNE ER MODTAGET SOM GAVE AF L’AMOURBOX.

Så blev det februar måned. Mange siger, at det er den måned, som er allermest romantisk. Hvorfor er det så det? Jo, vi har jo Valentinsdag d. 14. februar. Nogle går virkelig meget op i det, andre siger, at det er noget Amerikans-fis. Jeg synes nu det er meget hyggeligt. Og jeg ser gerne, at man kan komme med en god grund, til at få gaver og blive forkælet.

L’AMOURBOX har også gået all-in på en Valentines-box, og jeg siger Jer, at det er nok én af de bedste boxe jeg har modtaget fra dem. Hvis i er nysgerrige på nogle af de andre bokse jeg har haft glæden af, så læs/genlæs blogindlæggene lige HER og HER.

Små hurtige facts om L’AMOURBOX:
– L’AMOURBOX er en romantisk medlemsklub
– De sender ny L’AMOURBOX hver 2. mdr. med nyt tema
– Hver box indeholder 4-5 produkter
– L’AMOURBOX koster kun 229 kr. (hver 2. mdr.)
– Man kan tilpasse sin box ift. Seksualitet og hvorvidt man er i parfold eller single.
– Der er aldrig nogen binding.

Hvad indeholder boxen?
Parvibrator:
Denne We-Vibe er ret så populær og blev virkelig kendt tilbage i 2008. Lige siden 2008 har det været danskernes favorit. Hvorfor? Jo, den er især kendt for C-Shape, som gør, at den vibrere på klitoris, g-punkt og penis samtidigt. Derfor ses denne vibrator som parsexlegetøj. Vejl. Pris: 399 kr.

Play cards:
Ja, efterspørgslen har været stor, og L’AMOURBOX har lyttet. De har i denne box tilføjet Play Cards. Her finder man 54 kort. Der er blandt andet spørgsmål om: stillinger, forspil, nye lyster osv. Måske i kan udfordre hinanden? Vejl. Pris: 99 kr.

Massageolie:
Hvem elsker ikke massage? Denne parfume er uden parfume og har en helt neutral duft. Vejl. Pris: 79 kr.

Den sidste ting i kassen kan variere. De tilpasser boxen efter din historik og præference.

Toycleaner:
Det er selvfølgelig vigtigt, at have en skånsom rengøringsspray til alt dit sexlegetøj. Sprayen er antibakteriel og kan bruges sammen med alle former for sexlegetøjet. Den hjælper også med at vedligeholde legetøjet, sådan du kan få glæde af det længere. Vejl. Pris: 59 kr.

Rabatkode – som giver dig en ekstra gave:
Kunne du tænke dig at prøve denne box? Så kan du bestille den lige HER. Hvis du bruger denne rabatkode ”LOV3”, så får du en ekstra gave med i bestillingen, som har en værdi af 79 kr.

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’amourbox. 

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *