INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Mangler du lidt ekstra krydderi på tilværelsen?

Mangler du lidt ekstra krydderi på tilværelsen?

REKLAME – PRODUKTERNE ER MODTAGET SOM GAVE AF L’AMOURBOX.

Hvis jeg finder noget, som jeg mener, jeg vil/kan anbefale andre, så gør jeg det. Jeg har heller ikke noget i mod, at anbefale det mere end én gang. Men så skal det også være fordi det er godt eller konceptet sidder lige i skabet!

Men…. Jeg bliver nødt til, at givet en tummel op til L’AMOURBOX, igen! Også selvom, at vi bevæger os over i en zone, hvor det er et følsomt eller personligt emne. Men det er også et emne, hvor de fleste danskere er lidt nysgerrige. I kan læse/genlæse et tidligere blogindlæg om L’AMOURBOX lige HER. Vil lige gøre Jer opmærksom på, at WinkWink ikke længere, er deres søstervirksomhed, selvom det står i det tidligere indlæg

Små hurtige facts om L’AMOURBOX:

– L’AMOURBOX er en romantisk medlemsklub
– De sender ny L’AMOURBOX hver 2. mdr. med nyt tema
– Hver box indeholder 4-5 produkter
– L’AMOURBOX koster kun 229 kr. (hver 2. mdr.)
– Man kan tilpasse sin box ift. Seksualitet og hvorvidt man er i parfold eller single.
– Der er aldrig nogen binding.

Egg:
Et produkt som er til mænd? Ja, vi skal også huske, at forkæle vores mand. Tenga Wavy er et æg til engangsbrug, men, I kan også bruge det flere gange, hvis I bruger det sammen med et kondom. Ægget har et diskret ydre og en stimulerende inderside, da den har nogle små riller, som gør, at det giver nydelse. Ægget er 6,5 cm. I diameteren og kan strækkes ud til 30 cm. Det burde derfor kunne passes af alle størrelser (smiler).
Hvordan bruger man så produktet?? Ja, først pakker du ægget op. Herefter finder du ud af, at der medfølger en lille pakke glidecreme. Du kommer derfor en smule af den medfølgende glidecreme ned i det lille hul, og derefter kan du nemt føre ægget ned over din mands penis. Ægget har en værdi af 95 kr.

ROMP Free:
Det er en Romp stimulator som L’AMOURBOX er først til at forhandle eksklusivt i Skandinavien, der særligt adskiller sig ved at benytte “Pleasure Air Technology”. Den er patenteret og den mest effektive måde hvorpå kvinden kan få orgasme. Lille, disket, vandtæt, 10 forskellige volumen og 100% genopladeligt. Produktet har en værdi af 399 kr.

I boxen medfølger der også en lille prøve af glidecreme. Men, der var også noget andet. Noget jeg kun har set når der er Karneval i Aalborg. Klistermærker til dine bryster. Hvad siger du så. Var ikke det noget? Har godt nok aldrig prøvet det før, men det ser da meget flot ud.

Rabatkode – som giver dig en ekstra gave:
Kunne du tænke dig at prøve denne box? Så kan du bestille den lige HER. Hvis du bruger denne rabatkode ”CAP2”, så får du en ekstra gave med i bestillingen, som har en værdi af 79 kr.

Indlægget er udgivet i samarbejde med L’amourbox. 1 thought on “Mangler du lidt ekstra krydderi på tilværelsen?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *