INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

en natcreme alle bør bruge

en natcreme alle bør bruge
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF NORDICLUX

Så blev det tid til, at anbefale en natcreme som seriøst sparker R**…
Jeg kan hører, at flere af mine følgere, egentlig bruger den samme creme til både dag og nat – hvilket også er okay, mange cremer er jo en ’alt-i-en”. Min holdning til det er, at natcremen skal være lækker… Det skal føles som om, at man kommer balsam i ansigtet. Huden skal gerne efterlades blød. Og det er de færreste dagcremer som lever op til mine krav.

I samarbejde med Nordiclux.dk og Algenist, har jeg i nogle uger testet Algenist – Genius Sleeping Collagen.
Wega Beauty er den danske distributør af Algenist og har mange års erfaring på banen, da de distribuerer skønheds- og livsstilsprodukter til den skandinaviske detailhandel.

Algenist – Genius Sleeping Collagen er en natcreme som virkelig giver MAX næring/fugt til huden, og så er konsistensen af cremen sådan balm-agtigt, virkelig lækkert. Cremen indeholder nemlig ceramider og Mary Thistle-planter, som hjælper med at fugte hudbarrieren, minimere de fine linjer og rynker.

Natcremen
indeholder en intens koncentration af vegansk plantekollagen, ceramider og kollagenaminosyrer. Disse ingredienser er med til, at huden bliver mere ensartede, glattere, fyldigere og mere strålende resultatet. Huden efterlades blød, og holder faktisk fugten natten over. Duftnoterne i cremen er en beroligende blanding af naturlige dufte, og hjælper med at fremme en afslappende og dejlig søvn. Natcremen har hjulpet mig af med, de tørre hudflager, som jeg ofte kan få, når vi går en koldere tid i møde. Min hud er blevet meget mere blød, ensartet og så poserne under øjet og blevet meget mindre. Jeg kan derfor kun anbefale Jer, denne skønne natcreme fra Algenist. Den kan købes hos Nordiclux.dk lige HER. Krukken indeholder 60 ml. og koster kun 665 kr.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Nordiclux, Algenist og Wega Beauty.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *