INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

produkter som genskaber hudens naturlige glød

produkter som genskaber hudens naturlige glød
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF BILLIGVOKS & PUDDERDÅSERNE

Ohh yes, så blev det min tur til, at teste lækre produkter fra Pudderdåserne. Nu er jeg træt af, at jeg ikke begyndte at bruge deres produkter noget før! Hold nu fast…. Jeg er fan!
Pudderdåserne som står bag skønhedsbloggen Pudderdaaserne.dk har udviklet en effektiv, parfumefri serie både til ansigt og krop. De har mange års erfaring og viden indenfor skønhedsuniverset.

Hvis det stod til mig, så burde jeg have hele serien. Men, i første omgang, har jeg testet 3 produkter. Nemlig: T-Zone Peeling, A-Serum 5% og Alt i Et Kosttilskud.

A-Serum 5%:
Jeg har efterhånden prøvet og testet mange forskellige serum. Men denne her, ja det er et MUSTHAVE!. A-Serum 5%  indeholder en mild for A-vitamin: Granactive Retinoid. Selvom den er mild, så er den aktiv, da det er en mildere form for A-vitaminstyre, som er højkoncentreret. Du får samme høje effekt, bare den ikke er så skrap ved huden! A-vitamin er kendt for at bekæmpe rynker!

Når du skal ud og investere i en ny serum, så synes jeg personligt, at det er vigtigt, du finder én som understøtter huden egenproduktion af fugt men samtidigt giver den øverste hudlags fugtbalance- Du skal derfor finde én som indeholder MultiMoist CLR. A-serum 5% er især velegnet til moden hud men kan anvendes af alle med hyperpigmentering, uren hud, store porer og generelt til forbedring af huden og hudens fugtbalance. Produktet indeholder 50 ml. og koster kun 349 kr. og kan købes hos Billigvoks.dk

Anvendelse:
Produktet skal anvendes hver aften alene. Du kan med fordel anvende den efter brug af T-Zone peeling.  Jeg bruger omkring 2-3 dråber, fordelt på mit ansigt.

Min vurdering:
Altså, det er jo ikke fordi, at jeg har så mange rynker. Så på det område, kan jeg ikke se den helt store forskel.. og dog. Min hud er altså blevet mere glattere. Men tror helt klart, at det er fordi denne serum og peeling matcher hinanden og min hud godt. Jeg kan dog mærke og se, at min hud har fået en bedre balance. Jeg er ikke tør længere, og de tørre hudflager er altså væk. Det betyder altså også, at min make-up sidder mere spot-on!

___________________________________________________________________________________________________________________________

T-Zone Peeling:
Vidste du godt, at vores T-Zone er det område, hvor vi har flest problematikker? Vores porer er i T-Zonen størst, og man kan nemt have en tendens til, at få en fedtet hud. Denne T-Zone Peeling kommer dig til undsætning. Den er modvirker hudorme og akne, og som et bonus, mindsker den porer. Denne skønne peeling er mildt eksfolierende med 2% salicylsyre i en meget effektiv ph-værdi. Denne salicylsyre indeholder blandt andet anti-inflammatoriske og anti-bakterielle egenskaber. Den vil rense huden overflade, porerne og forbedre på sigt, hudens cellefornyelse. T-Zone Peeling fra Pudderdåserne er desuden parfumefri og 40% af emballagen er fremstillet af Ocean Waste Plastic – SEJT!
Produktet indeholder 50 ml. og koster 199 kr. I kan købe produktet hos Billigvoks.dk

Anvendelse:
Jeg vil anbefale, at bruge produktet 1 gang om dagen på en ren og tør hud. Men, man kan faktisk også bruge den helt op til to gange dagligt. Vi har forskellige hud, så prøv dig frem! Den kan anvendes i hele ansigtet, og ikke kun i T-Zonen. Det er vigtigt, at du IKKE vasker produktet af. Når produktet har trængt sig ind i huden, vil jeg anbefale, at du anvender din dag/natcreme.

Min vurdering:
Jeg har testet produktet i 2 uger, hvor jeg har brugt den 1 gang dagligt. Jeg synes, at min hud er blevet mere ensartet og renere. Den har især hjulpet mig, med min urene hud. Se lige før/efter-billeder nedenstående. Jeg vil helt klart anbefale dette produkt til andre. Særligt til Jer som har fedtet eller uren hud, i vil have stor gavn af peelingen.

Alt I Et Kosttilskud:
Tabletter som styrker hud, hår og negle indefra. Lyder det ikke godt? Disse Alt I Et kosttilskud er et kosttilskud med hudpleje i tabletform. De er ret effektive, da de hjælper mod tør hud, rynker og hudens aldringstegn. Men de hjælper også, hvis man har bløde negle eller porøst hår. Tabletterne kan bruges af både mænd og kvinder, men også børe fra 11 år og opefter. Læs meget mere om produktet lige HER.

Det er vigtigt, at jeg gør Jer opmærksom på, at Alt i Et Kosttilskud ikke skal erstatte vitaminpiller eller hudpleje, men at de skal anses som et supplement med ekstra pleje. Bøtten indeholder 90 tabletter og koster 299 kr. I kan købe produktet hos Billigvoks.dk

Anvendelse:
For personer over 11 år, kan man tage 3 tabletter dagligt. Man kan tage dem på én gang eller fordele dem i løbet af dagen. Du bestemmer helt selv. Jeg tager dem hver aften lige efter aftensmaden. Det fungere bedst for mig.

Min vurdering:
Jeg synes helt klart, at mine negle er blevet meget mere stærke. De knækker ikke. Min hun er heller ikke så tør længere. Men ved ikke om det er fordi, at jeg er begyndt at bruge deres Serum, som også giver en masse fugt til huden. Produkterne matcher i hvert fald hinanden godt.

OBS!!!:
Lige et tip herfra, så har Billigvoks.dk været så herlige, at give Jer -20% på alle Pudderdåsernes’ produkter fra d. 24. november til 1. december – begge dage inkl.) Tjek produkterne ud lige HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med BilligVoksSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *