INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

Nyheder fra OGX

Nyheder fra OGX
REKLAME – PRODUKTET ER MODTAGET SOM GAVE AF AMAZE COMMUNICATION

Jubiii, så er der endelig skønne nyheder fra et af mine ynglings mærker, nemlig OGX. Jeg har tidligere tippet Jer om en fantastisk tørshampoo, læs eller genlæs blogindlægget lige HER.

OGX har også lavet en serie der hedder: OGX Coconut Miracle Oil. Jeg har både testet deres shampoo, balsam og hårkur. Serien er til Jer som har et skadet hår. Hvor funktionen i shampooen skal være, at reparere. Mit hår er på ingen måde ødelagt eller skadet. Men, jeg får farvet mit hår i ny og næ. Og for at  undgå, at mit hår bliver skadet, så har jeg valgt, at bruge denne serie, 1-2 gange om ugen. Derudover bruger jeg HH Simonsen serie til farvet hår. I kan læse om serien HER.

Men, jeg synes faktisk, at det fungere super godt, at gøre det på den her måde. Jeg passer på mit farvet hår, men også, at det ikke bliver ødelagt. OGX Coconut Miracle Oil Shampoo er ekstra fugtgivende, og vil derfor være oplagt til Jer, som har et ekstremt tykt hår.

Coconut Miracle Oil Conditioner
er virkelig også lækker. Den indeholder kokosolie, tiare blomst og vaniljebønne. Disse ingredienser er med til at genoprettet og forbedre håret. Det gør også, at det gør det sværere at beskadige. Lad den sidde i 1-2 minutter, og derefter skyller du den ud. Håret efterlades sundt og blødt. Dunken indeholder 385 ml. og koster kun 99,95. Den kan købes hos Matas lige HER.

Har dit hår brug for et mirakel? OGX Coconut Miracle Oil Hair Mask  indeholder blødgørende og nærende kokosolie, vaniljebønne og Tiare ekstrakt, der giver intensiv næring til tørt og skadet hår.

Lad sidde minimum 3 minutter inden du skyller ud. Håret efterlades med ny styrke, mere modstandsdygtigt og masser af glans, og med en fantastisk duft. Den er fantastisk, og kan kun anbefales! Bøtten indeholder 168 g. og koster 99,95 kr. og kan købes hos Matas lige HER.

___________________________________________________________________

En af nyhederne er shampoo og balsam, som giver nyt liv til håret. Serien hedder. Extra Strength Healthy Scalp og Teatree Mint Collection. Både deres shampoo og balsam er fyldt med mint, som giver håret nyt energi. Derudover indeholder de også tea tree olie og pebermynteekstrakt og en helt ny engrediens: Troldnød, for at kunne rense og genoprette hovedbundens tilstand….. DERFOR, er denne serie perfekt til Jer, som blandt andet døjer med skæld i hovedbunden.

OGX Extra Strength Healthy Scalp + Teatree Mint Shampoo og Conditioner indeholder følgende
ingredienser, der tilsammen gør håret let, rent og velnæret:

  • Tea tree olie – udvundet af australske træblade. Tea tree olien bekæmper skæl og bidrager til et sundere hår.
  • Pebermynteekstrakt – det kølende planteekstrakt hjælper med at berolige huden, mens den frigiver en mild og forfriskende duft.
  • Troldnød – ved at bruge en kombination af bladene og barken fra planten, hjælper denne formulering med at fjerne enhver ophobning af restprodukt i håret.

Den nye serie fra OGX forhandles blandt andet i Matas.dk og koster kun 99,95 kr. pr. stk. Du kan læse meget mere om deres nye shampoo lige HER og om deres conditioner lige HER.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Amaze PressSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *