INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

få ryddet op i dit klædeskab med god samvittighed

få ryddet op i dit klædeskab med god samvittighed
Reklame

Okay, er i ligesom jeg? Kvinden der elsker at shoppe, men samtidigt også elsker at få det til en god pris?

Jeg har faktisk i en del år købt og solgt brugt tøj. Jeg er typen, der har et klædeskab der virkelig bugner, og engang imellem får jeg taget mig sammen til at få ryddet op, og får sat det til salg.
Men, det hele tager tid. Ofte vil køberen komme og prøve det, nogle køber det måske alligevel uden at prøve det, men så skal det måske sendes til en anden by. JA, alt tager tid! Og for det meste, så har jeg bare ikke tiden til det!

Jeg har derfor prøvet noget nyt, jeg har benyttet mig af Reusers.
Stifterne bag Little Reusers har åbnet et Reuse univers med alt til kvinder. Åbningsfesten var her d. 1/9-19 ude på Stenbukken 3B, 9200 Aalborg. Reusers er en kæmpe butik, hvor man kan leje en stand og sælge ud af ens tøj, sko, smykker osv. Du kan seriøst finde SÅÅÅ meget lækkert, og til alle størrelser i forskellige pasform. Efter 20 dage, der havde jeg allerede solgt for 2350 kr. Det er altså ret godt gået! Grunden til, at jeg ved hvor meget der er solgt for, er fordi at jeg har hentet appen Zellr, hvor min stand er koblet op på. Så kan jeg følge med hjemmefra, hvor jeg kan se hvilken dele/tøj der er blevet solgt. Mega smart! For det andet, så kan jeg godt lide tanken om at genbruge og passe på vores klima. Det er bæredygtigt og så er der andre, der kan blive glade for det, jeg selv har været glad for – den tanke elsker jeg!

Det eneste man selv skal gøre er:

1) Book og betal en stand inde på www.reusers.dk
2) Prissæt dine varer. Enten hjemmefra eller ude i butikken.
3) Du tager ud i butikken og sætter dine varer op.
4) Medarbejderne sørger for, at sælge dine ting.
5) Hold øje med salget hjemmefra.

Lyder ovenstående ikke bare nemt?
Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at når lejeperioden er slut, så udbetaler Reusers din fortjeneste, hvor de har fratrukket deres kommission som er på 15 %. Man vil modtage pengene i slutningen af måneden.

Prisen for standleje er 35 kr. pr. dag i 1-19 dage.
30 kr. pr. dag i 20-29 dage
25 kr. pr. dag i 30+ dage.

Butikken ude i Stenbukken 3B er ikke kun for kvinder, der er også nogle børnestande. Men hvis du udelukket kun vil kigge efter børnetøj, så har de også en Little Reusers butik i Nørresundby, hvor man også snildt kan bruge en times tid, på at lede efter guld – konceptet er det samme som ovenstående. Kæmpe anbefaling fra mig!

 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Little Reusers & ReusersSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *