INTERIOR, LIFESTYLE & TRAVEL

smykker i et tidløst design

smykker i et tidløst design

Reklame – produkterne er modtaget som gave fra Trine Wilkens

Hvad er smykker for dig? Jeg går meget op i selve smykkehistorien bag det færdige produkt, og så elsker jeg et godt design. Et design som er tidløst, elegant, let og feminint. Når jeg mener tidløst, så er det smykker som er flotte og unikke, som både kan bruges til hverdag, men som heller aldrig svigter, hvis man skal til en større begivenhed.

Trine Wilkens, har i mon hørt navnet før? Hvis ikke, så burde klikke ind på hendes hjemmeside eller Instagram. Trine er uddannet guldsmed og smykkedesigner, og for hende er smykker en sammensmeltning af design, funktionalitet og ædelmetal som tilsammen oser af kvalitet. Samtidigt med at man får smykker i en høj kvalitet, så er priserne virkelig også overkommelige.

Jo ældre jeg er blevet, jo mere kan jeg lide at mixe og matche mine smykker med dagens outfit. Førhen var det ikke ’normalt’ at mixe guld og sølv sammen. Jeg synes personligt, at det er super flot sammen, og jeg nyder at kunne bruge mine smykker på en anden måde. Så selvom jeg går med ringe og et ur der er hvidguld, så ville jeg gerne pifte dem op med en halskæde og øreringe der er forgyldt.

Jeg var sådan set ikke i tvivl om, at jeg bare måtte eje halskæden, Continent Tag. Jeg blev forelsket i den grove overflade men samtidigt var meget feminin i udtrykket. Jeg synes, at denne type halskæde er et godt eksempel på, at den kan bruges till hverdag men også til fest. Den er let men også markant og elegant. Kæden er 50 cm. og selve vedhænget måler 20 mm. og i bredden 12 mm. Prisen er 599 kr. uanset hvilken slags materiale du er til. Du kan købe den i sølv, oxyderet sølv eller forgyldt sølv lige HER.

Hold på hat og briller… For se lige disse smukke Sparkling Hoop øreringe i str. medium. Jeg er virkelig vild med designet og de små granulatkugler. De giver bare et helt anderledes udtryk, ja der er mere ’spil’ i dem. Øreringene skal twistes for at kunne åbne dem. Falder de så af? Nej, tvivl ikke, for de små granulatkugler gør, at de ikke falder af, og du kan sagtens sove med dem på. Er du typen der skifter øreringe mange gange om ugen? Så er det måske ikke den her model du skal have. Prisen for sådan et par koster kun 399 kr. hvis du ønsker dem enten i sølv, oxideret sølv eller forgyldt sølv. Man kan også købe dem i 14 kt. guld, men så er prisen også sat derefter, men de kan blive dine for kun 1.500 kr. Du kan købe øreringene lige HER.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *